De ce noi

Birou de traduceri din Cluj Napoca cu o vasta experienta in domeniul traducerilor tehnice si juridice va stam la dispozitie cu servicii de traduceri specializate din / in limbile germana, franceza si engleza.

Inaltul nivel calitativ al traducerilor noastre este rezultatul atat a experientei cat si a colaborarii cu specialisti din diverse domenii (avocati, notari pentru domeniul juridic, contabili, experti contabili pentru domeniul economic, financiar-contabil, ingineri pentru diferite domenii tehnice). Pregatirea universitara dar si experienta practica a traducatorilor nostri sunt cheia asigurarii unei calitati la cel mai inalt nivel.

Colaborarea indelungata cu vorbitori nativi ne confera avantajul experientei "practice" la realizarea traducerilor/retroversiunilor.

Traducatorii nostri sunt autorizati de catre Ministerul Justitiei din Romania fiind licentiati ai facultatilor de profil (Litere, Limbi Moderne Aplicate) dar si a liniei de studiu germana de la alte facultati din cadrul universitatilor clujene.

Contact

Smarty Web Director Director de resurse web director web, catalog firme, anunturi, stiri Jocuri Director Web AdSmarty - promovare la superlativ LinkPro - Director Web  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau www.rank-up.ro Cel mai cuprinzator director romanesc Director Web Romania Web Index Romanian Web Directory v-market.ro Prima Piata Virtuala Übersetzer, Übersetzungen, Dolmetscher, Übersetzungsbüros und Übersetzungsdienste schnell und einfach finden im Übersetzer-Verzeichnis uebersetzer-suche.de